آب رو تو یک ظرف مسی بریزید و نعل اسب رو داخل ظرف بزارید، روی حرارت بزارید تا نیم ساعت قل بزنه، از این آب برای پخت غذا استفاده کنید،
یک تکه آهن گداخته شده را مانند نعل اسب روی گاز داغ کرده و در یک ظرف آب بگذارید. دوباره آهن را داغ کرده و این عمل را تکرار می کنیم تا رنگ آب سیاه شود. به این آب عرق آهن می گویند که کم خونی شدید به کار میرود.
سیب و به رو برگ برگ کنید و توی آفتاب خشک کنید بعد از 3 روز توی ماهیتابه بریزید و با یک قاشق غذا خوری گلاب تف بدید تا رنگش قهوه ای بشه،مثل چای دم کنید و 5 دقیقه قل بدهید، بهترین جایگزین برای چای و قنده چون مزه ی فوق العاده ای داره، اگه دوست داشتین موقع دم کردن کمی نبات هم اضافه کنید
سیب قرمز ۱ کیلو تهیه کنید و با پوست رنده کنید با۱لیتر عرق بیدمشک و۱ لیتر گلاب مخلوط کنید و در یخچال نگهداری کنید هر روز3 فنجان میل کنید.
ترکیب مغزهای مغذی:ترکیبی از مغزهای بادام + مغز پسته + مغز فندق و مغز گردوی خام به مقدار ۱۰۰گرم پودر کرده و با ۱۰۰گرم عسل مخلوط کنید. این معجون هر روز عصر، یک قاشق چایخوری استفاده شود.
اسفناج ،فالوده سیب ،عرق بیدمشک ،گلاب ،مویز ،عسل ،کنجد ،شیره انگور و خرما ،سبوس گندم ،خرما ،انگور ،زردآلو ،سمنو ، زرشک ،انار ،جوانه گندم ،آلبالو ،عناب ،کباب برگ ذغالی ،پسته ،بادرنجبویه ، بومادران ،دارچین ،کاسومومنی ، مرزه ،جعفری ،بهار نارنج ،به ،گزنه ،عرق یونجه
۱۴عدد میخ آهنی معمولی را در یک سیب سرخ، گلابی، یا به فرو کرده و بعد از ۲۴ساعت آنها را در آورده و میوه را میل کنید
ظروف مسى ،دیزی سنگی ،نعل اسب
[caption id="attachment_5344" align="alignnone" width="300"] خون ساز قوی در طب سنتی[/caption]
خوراکیهای خون ساز قوی٬ خون ساز٬ خون ساز طبیعی٬ خون ساز قوی٬ خون ساز قوی در طب سنتی٬ خون ساز قوی گیاهی٬ خون ساز گیاهی٬ خون سازترین خوراکی٬ خون سازترین غذاها٬ داروی گیاهی خون ساز٬ غذاهای خون ساز قوی٬ گیاهان خون ساز قوی
درباره این سایت